0

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://klubbshopen.no/

Ring oss: 484 95 998
Sport1 Stjørdal
Kjøpmannsgata 30, 7500 Stjørdal
Epost: stjordal@sport1.no

Denne personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å fylle ut skjema, motta nyhetsbrev og benytte delingstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Cookies (Webanalyse og informasjonskapsler)

For å kunne tilby et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics som bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi kan ikke knytte informasjonskapslene  om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressen.

Deletjeneste

Funksjonen “Del med andre” kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele på sosiale nettsamfunn. Vi logger ikke opplysninger om tips, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Disse skjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

Kunderegistrering nettbutikk

Vi samler inn informasjon om deg under bestillingssprosessen i vår butikk.

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

  • Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som statistikk, visningsvennlighet og brukermønster

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i bestillingen mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du bestiller fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

  • Send deg informasjon om din konto og bestilling
  • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakemeldinger, kundeservice og klager
  • Sett opp din konto for bestillingsløsningen vår
  • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har
  • For å forbedre våre butikktjenester
  • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut skjema for fremtidige bestillinger.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i 10 år av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og Butikksjefer har tilgang til:

  • Ordreinformasjon, slik som hva som er bestilt, når det ble bestilt og annen informasjon du kan ha oppgitt, og
  • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt adresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte. 

Nyhetsbrev

Hvis du har abonnert på nyhetsbrevet vårt eller hvis du er medlem av nettsiden vår (du kan logge inn) eller hvis du har kjøpt noe på nettstedet vårt, er det en stor sjanse for at du vil få epost fra oss.

Vi vil bare sende deg epost som du har meldt deg på for å få, eller som gjelder tjenestene vi har tilført deg.

For å sende deg epost bruker vi navnet og epostadressen du gir oss. Nettstedet vårt logger også IP-adressen du brukte da du meldte deg på tjenesten for å forhindre misbruk av systemet.

Dette nettestedet kan sende epost gjennom MailPoet sendetjenesten. Denne tjenesten gjør at vi kan spore åpninger og klikk på epostene våre. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre innholdet i nyhetsbrevene våre.

Ingen identifiserbar informasjon er ellers sporet utenfor dette nettstedet med unntak av epostadressen.

MailPoet oppretter og lagrer to cookies om du velger å motta nyhetsbrev ifm utsjekk av nettbutikken. Disse er

Cookie-navn: mailpoet_revenue_tracking
Utløp av infokapsel: 14 dager
Cookie beskrivelse: Formålet med denne, er å spore hvilket nyhetsbrev du har valgt å abbonere på via vår nettbutikk.

Cookie-navn: mailpoet_abandoned_cart_tracking
Utløp av infokapsel: 3 650 dager
Cookie beskrivelse: Formålet med denne, er å spore om kunden forlater handlekurv uten å fullføre bestillingen, og gi kunden anleding til å fullføre via en lenke

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Opplysning og sletting av personlig informasjon

Du kan, ved å kontakte oss på stjordal@sport1.no når som helst be om å få opplyst hvilken informasjon vi kan ha om deg som bruker hvis du har registrert deg på vår nettside. Du må da opplyse oss om hvilken epostadresse du har brukt ifm registrering/bestilling. Vi vil da sende deg en epost med det vi har lagret om deg. Du kan også be om å få slettet informasjonen vi har lagret om deg.Du vil da motta en bekreftelse når din informasjon er slettet.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

close

Få tilbudene først, abonner på vårt nyhetsbrev

Vi sender ikke spam! Les vår personvernerklæring for mer info.